Door rijstvelden trekken of op het strand chillen? Vind hieronder de meest ervaren Indonesiƫ specialisten

Bali specialisten

Op zoek naar een Bali specialist? Bekijk hieronder de beste aanbieders van Nederland!

Van Verre reizen Bali

Ga met Van Verre reizen Bali op vakantie naar Bali! Van Verre biedt privé rondreizen aan naar Bali. Je reist dus met je eigen gezelschap, busje met chauffeur en eventueel eigen gids. Ook kun je Bali combineren met andere eilanden van Indonesië. Van Verre reizen Bali helpt je graag met het samenstellen van je vakantie naar Bali.

Riksja Indonesie

Wil jij het Bali achter de toeristenmassa ontdekken? Praat met iemand die er is geweest: we adviseren je graag uit eigen ervaring. We zijn op zoek gegaan naar knusse slaapplekken en gave activiteiten. Zo kun je een yogales volgen, de fijne kneepjes van de Balinese keuken leren of snorkelen boven koraaltuinen. Overnacht tussen de rijstvelden, in een waterpaleis of aan het strand.

333travel

333travel verzorgt strandvakanties, stedentrips, fly drives, individuele rondreizen en reizen op maat naar diverse landen in Azië. Indonesië, met Bali als een van haar prachtige eilanden, is een van de landen van het aanbod. Wij bieden volledig verzorgde reizen aan, maar u kunt ook bij ons aankloppen als u alleen een hotel wilt boeken. Neem contact met ons op als u interesse hebt en meer wilt weten. 

ANWB Vakantie

Met ANWB Vakantie ga je op vakantie naar Bali. ANWB Vakantie is dé internetreisorganisatie en biedt verschillende soorten reizen aan. Maak een groeps- of singlereis, geniet van een strandvakantie of ga individueel op vakantie naar Bali. Ook kun je bij ANWB Vakantie Vakanties je vakantie een eigen invulling geven.

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

Oak Travel

Oak Travel is gespecialiseerd in reizen voor jongeren en helpt graag bij het plannen van een rondreis op Bali en/of door Indonesië. Wij bieden verschillende groepsreizen aan waarbij je de highlights van Bali bezoekt in een klein internationaal gezelschap. Daarnaast kun je bij ons ook surf trips naar Bali en de eilanden boeken. Klaar om de golven van Bali te bestormen? Neem dan snel contact met ons op!

bekijk alle reizen van Oak Travel Best geboekte reizen

Je reis begint op Bali.nl

Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Bali?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Bali kenner