Huis huren Bali

Wat is er nou luxer dan een huis huren op Bali? Het eiland biedt een ruim aanbod aan villa’s en huizen, gelegen op verschillende locaties. Je kiest zelf of je een huis wil huren op Bali gelegen nabij de drukte van Kuta, of liever in een meer rustige omgeving verblijft.

Van Verre reizen Bali

Niets luxer dan het huren van een vakantiehuis op Bali. Van Verre reizen Bali biedt je de mogelijkheid om daadwerkelijk een huis te huren op Bali, zodat je kunt genieten van een hoop luxe. Van Verre biedt villa’s aan op verschillende bestemmingen van het eiland.

Riksja Indonesie

Wil je een eigen villa met zwembad aan zee? Slaap je liever als een koning in je waterpaleis? Of geef je de voorkeur aan een knusse houten cottage met uitzicht over eindeloos glooiende rijstvelden? We zijn op Bali op zoek gegaan naar de mooiste slaapplekken en die hebben we gevonden! Stel je individuele rondreis samen op Riksja Indonesië en proef de sfeer van het eiland.

ANWB Vakantie

Bij ANWB Vakantie kun je ervoor kiezen om een huis te huren op Bali. Dit staat garant voor onbezorgd genieten in veel luxe! Maak zelf de keuze in wat voor een vakantiehuis je op Bali wil overnachten, en het genieten kan beginnen. ANWB Vakantie helpt je graag bij het adviseren.

Je reis begint op Bali.nl

Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Bali?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Bali kenner