Like ons op Facebook

Strandvakanties Bali

Een strandvakantie naar Bali is populairder dan ooit. Logisch, want het eiland van de goden, zoals Bali ook wel wordt genoemd, barst van de badplaatsen. De belangrijkste hiervan zijn Kuta, Sanur en Nusa Dua.

Een strandvakantie naar Bali is populairder dan ooit. Logisch, want het eiland van de goden, zoals Bali ook wel wordt genoemd, barst van de badplaatsen. De belangrijkste hiervan zijn Kuta, Sanur en Nusa Dua.

Van Verre reizen Bali

Naar Bali om te genieten van een strandvakantie? Je boekt een strandvakantie naar Bali gemakkelijk bij Van Verre reizen Bali. Of je nu alleen Bali wilt bezoeken, of ook andere eilanden van Indonesië; bij Van Verre reizen Bali is het mogelijk. Reis met van Verre naar Bali, voor een onvergetelijke strandvakantie!

Indonesie online

Reis met Indonesie online naar Bali voor een ontspannen strandvakantie. Bouw je reis met bouwstenen, korte reisprogramma’s die je aan elkaar puzzelt, of kies voor een kant-en-klare rondreis. Ga snorkelen, geniet van een spabehandeling of doe even helemaal niets. Ontdek het echte Bali, weg van het massatoerisme.

FOX, verre reizen van ANWB

Geniet met FOX van een strandvakantie op Bali! Je kunt met FOX afreizen naar Bali voor een strandvakantie, en verblijven in Benoa, Candidasa, Kuta, Legian, Lovina, Nusa Dua, Sanur, Seminyak of Ubud. FOX laat je op Bali genieten van een strandvakantie.

333TRAVEL

Bali is een eiland met een rijke cultuur en prachtige natuur. De mooiste stranden van Bali vind je vooral in het zuiden en hebben elk hun eigen unieke karakter. 333TRAVEL biedt een ruim hotelaanbod aan budget, middenklasse of luxe hotels en privé-villa’s aan de diverse stranden. Wil je weten welk Bali strand of accommodatie het beste bij jou past? Onze reisspecialisten helpen je graag verder. 

Kras

Kras biedt momenteel reizen aan naar maar liefst meer dan honderd landen. Het brede en scherp geprijsde aanbod van Kras omvat autoreizen, stedenreizen, strandvakanties, culturele rondreizen, fly-drives, zee- en riviercruises en gespecialiseerde producten als fiets- en wandelvakanties, vakanties voor singles, theaterarrangementen en culinaire arrangementen.

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Bali?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Bali kenner