Like ons op Facebook

Vakantie Bali

Een vakantie naar Bali wordt al snel geassocieerd met toeristen die neerstrijken op een van de vele stranden, vaak gelegen aan de meest luxe resorts. Niets mis mee natuurlijk, maar naast de eindeloze stranden biedt een vakantie naar Bali nog veel meer.

Een vakantie naar Bali wordt al snel geassocieerd met toeristen die neerstrijken op een van de vele stranden, vaak gelegen aan de meest luxe resorts. Niets mis mee natuurlijk, maar naast de eindeloze stranden biedt een vakantie naar Bali nog veel meer.

Van Verre reizen Bali

Ga met Van Verre op vakantie naar Bali! Van Verre reizen Bali biedt privé rondreizen aan naar Bali. Je reist dus met je eigen gezelschap, busje met chauffeur en eventueel eigen gids. Ook kun je Bali combineren met andere eilanden van Indonesië. Van Verre reizen Bali helpt je graag met het samenstellen van je vakantie naar Bali.

Indonesie online

Indonesie online neemt je mee op vakantie naar Bali. Ontdek het pure Bali en fiets langs rijstvelden, ga snorkelen of geniet van een Balinese massage. Je ontmoet de vriendelijke bevolking en verblijft sfeervol in een houten cottage of waterpaleis. Je reist per auto met chauffeur van A naar B en hebt naast de verzorgde excursies ook veel vrijheid.

Tenzing Travel Asia

Op Bali vindt u vele stranden, hindoeïstische tempels en gezellige dorpjes. Geef uw wensen door en de specialisten van Tenzing Travel Asia verzorgen de ultieme vakantie voor u. U gaat onbezorgd op reis, want Tenzing Travel is aangesloten bij SGR, ANVR en Calamiteitenfonds en uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Asia Best geboekte reizen

333TRAVEL

Het eiland Bali biedt u een vakantie vol cultuur, prachtige natuur, vriendelijke mensen, heerlijk eten en prachtige stranden. 333TRAVEL heeft een breed aanbod aan individuele rondreizen en strandvakanties op Bali. Daarnaast biedt 333TRAVEL vele unieke en leuke dagexcursies en een ruim hotelaanbod van budget en middenklasse tot super luxe hotels en villa’s. Zo stelt u eenvoudig zelf uw ideale reis op maat samen.

FOX, verre reizen van ANWB

Met FOX ga je op vakantie naar Bali. FOX is dé internetreisorganisatie en biedt verschillende soorten reizen aan. Maak een groeps- of singlereis, geniet van een strandvakantie of ga individueel op vakantie naar Bali. Ook kun je bij FOX Vakanties je vakantie een eigen invulling geven.

Kras

Kras biedt momenteel reizen aan naar maar liefst meer dan honderd landen. Het brede en scherp geprijsde aanbod van Kras omvat autoreizen, stedenreizen, strandvakanties, culturele rondreizen, fly-drives, zee- en riviercruises en gespecialiseerde producten als fiets- en wandelvakanties, vakanties voor singles, theaterarrangementen en culinaire arrangementen.

Rama Tours Holland

Wilt u op vakantie naar Bali? Een uitstekend idee! De reisexperts van Rama Tours Holland gingen u voor en reisden naar Bali om daar de beste tips voor u te verzamelen. We zetten deze persoonlijke reiservaring nu in als inspiratie voor uw onvergetelijke vakantie op Bali. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan gaan we voor u aan het werk!

Like deze pagina
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Bali?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Bali kenner