Vakantie Bali

Een vakantie naar Bali wordt al snel geassocieerd met toeristen die neerstrijken op een van de vele stranden, vaak gelegen aan de meest luxe resorts. Niets mis mee natuurlijk, maar naast de eindeloze stranden biedt een vakantie naar Bali nog veel meer.

Van Verre reizen Bali

Ga met Van Verre op vakantie naar Bali! Van Verre reizen Bali biedt privé rondreizen aan naar Bali. Je reist dus met je eigen gezelschap, busje met chauffeur en eventueel eigen gids. Ook kun je Bali combineren met andere eilanden van Indonesië. Van Verre reizen Bali helpt je graag met het samenstellen van je vakantie naar Bali.

Riksja Indonesie

Tijd voor vakantie, tijd voor Bali! Geniet van een massage op het strand, ontdek het rijke onderwaterleven of fiets door de frisgroene rijstvelden. Je ontdekt Bali op z’n puurst met de bouwstenen van Riksja Indonesië. Wij, zelf Bali-fanaten, zijn op zoek gegaan naar knusse slaapplekken, zoals een strandhotelletje, waterpaleis of houten cottage. Laat die vakantie nu maar echt beginnen!

333travel

Het eiland Bali biedt u een vakantie vol cultuur, prachtige natuur, vriendelijke mensen, heerlijk eten en prachtige stranden. 333travel heeft een breed aanbod aan individuele rondreizen en strandvakanties op Bali. Daarnaast biedt 333travel vele unieke en leuke dagexcursies en een ruim hotelaanbod van budget en middenklasse tot super luxe hotels en villa’s. Zo stelt u eenvoudig zelf uw ideale reis op maat samen.

ANWB Vakantie

Droom jij van een strandvakantie in Indonesië? Maak jouw reisdromen waar met ANWB Vakantie en vlieg de zon op Java, Bali, Lombok of een van de andere tropische eilanden van Indonesië tegemoet. Relax op een van de witte zandstranden, zoek de rijstvelden in het binnenland op of neem een surfles en duik de golven in.

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

Je reis begint op Bali.nl

Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Bali?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Bali kenner